Yahya Design weet als geen ander dat u een eerste indruk maar één keer kan maken. Bij de verkoop van uw woning is dat niet anders. Sterker nog binnen 15 seconden heeft de potentiële koper de eerste indruk gemaakt. Yahya Design zorgt voor een juiste eerste indruk. Als uw woning in de verkoop staat zijn de eerste 6 weken belangrijk, omdat de kans van de verkoop het grootst is. 

  

 

 

Als verkoper wilt u dat een zo breed mogelijk publiek geïnteresseerd raakt in uw woning.  Tè veel persoonlijke spullen kan de potentiële koper al snel afschrikken. Wat voor u heel mooi is, kan voor iemand anders al snel rommelig ogen. De makelaar en de verkoper kunnen nauwelijks objectief naar de woning kijken en deze dan ook niet zo presenteren. Hier wordt Yahya Design voor ingeschakeld. De kosten van verkoopstyling verdienen zich 9 van de 10 keer terug.

 

Woningen die voor de verkoop verkoopklaar worden gemaakt krijgen een hogere waardebepaling toegekend. De onderhandelingspositie wordt beter als er een grote groep potentiële kopers zijn. De kans op een snellere verkoop tegen de beste prijs wordt hierdoor vele malen groter. De presentatie van uw woning heeft dus een groot effect op de verkoop van uw woning. Een goede eerste indruk is daarom van essentieel belang voor het verkoopproces.

 


Gooi het roer om!

Yahya Design is gespecialiseerd in het stylen van woningen. Ik help u bij de juiste presentatie van uw woning. Yahya Design zal uw woonkamer transformeren in een showroom en uw master bedroom in een hotelkamer.

 


Werkwijze 

Ik werk met de hands-on methode en gaan direct aan de slag. De hands-on methode houdt in dat ik niet alleen ga adviseren, maar ook daadwerkelijk ga schuiven met uw spullen. Yahya Design kijkt naar de pluspunten van uw woning en daar wordt de focus opgelegd. 

 

 


Intake en afspraak

Ik kom persoonlijk langs voor een intakegesprek bij u thuis. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek lopen we door uw woning en geef ik u tips. Vervolgens kijken we samen naar de offerte, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Besluit u gebruik te maken van Yahya Design, dan maak ik voor u een offerte op maat, waarin alle afspraken staan die besproken zijn. Daarna kijken we samen wanneer ik langs kan komen om uw gehele woning te restylen!

 

Restylen

Uw woning ga ik restylen met de aanwezige meubels en de ingekochte accessoires door Yahya Design. In een dagdeel transformeer ik uw woning tot een verkoopklare woning. Ik geef u daarnaast ook tips mee hoe u uw woning het beste kan presenteren tijdens een bezichtiging.