Vastgoedstyling

Yahya Design zal uw hele woning restylen, dit gebeurt binnen 2 dagen. Er wordt gebruik gemaakt van de aanwezige meubels, de uitgezochte accessoires en ingekochte accessoires door Yahya Design. Dit doe ik voor u op basis van uw eigen budget. Het budget hiervoor is van te voren met u vastgesteld. De accessoires blijven na afloop uw eigendom.

Ik laat een uitgebreide lijst achter met tips voor de bezichtiging.

 


De meeste mensen denken dat een leegstaande woning sneller verkoopt, maar niets is minder waar. Een potentiële koper wil zien wat hij of zij kan doen met de ruimte. Het blijkt dat het lastig is voor de kijker om in te beelden wat hij of zij kan met de ruimte. Door gebruik te maken van meubelverhuur wordt uw gehele woning gestyled en dat zorgt voor meer kijkers. 

 


Interieuradvies

Een interieuradvies kan goed van passen komen als u bijvoorbeeld gaat verhuizen. Het allerbelangrijkste is dat uw huis als een thuis voelt. Samen met u ga ik uw unieke persoonlijke style verwerken in uw interieur. Ik kom bij u langs en aan de hand daarvan zal ik een moodboard maken. Daarnaast stel ik voor u kosteloos een shopping list samen. 

*De woonkamer en de keuken worden als een ruimte gezien.


De puntjes op de i

Heeft u een bezichtiging of een open huizen dag en wilt u dat uw woning er perfect uit ziet? Ik kom graag bij u langs om ervoor te zorgen dat uw woning er weer verkoopklaar uitziet en dit in slechts 1 uur!

 

*Dit is enkel mogelijk als er al een styling is geweest door Yahya Design