Vastgoedstyling

Yahya Design zal uw hele woning restylen, dit gebeurt binnen 2 dagen. Er wordt gebruik gemaakt van de aanwezige meubels, de uitgezochte accessoires en ingekochte accessoires door Yahya Design. Dit doe ik voor u op basis van uw eigen budget. Het budget hiervoor is van te voren met u vastgesteld. De accessoires blijven na afloop uw eigendom.

Ik laat een uitgebreide lijst achter met tips voor de bezichtiging. U ontvangt bovendien de fotoreportage van 24 foto’s op USB Stick geheel GRATIS. 


Foto’s van uw woning kunnen natuurlijk niet ontbreken. Yahya Design verzorgt ook een fotoreportage. De foto’s bestaan uit 24 foto’s en zijn geschikt voor het verkopen van de woning. De foto’s worden aangeleverd op een USB Stick en zijn direct te gebruiken. Met een gerestylde woning, kunt u rekenen op meer bezichtigen en een snellere verkoop!

 

De meeste mensen denken dat een leegstaande woning sneller verkoopt, maar niets is minder waar. Een potentiële koper wil zien wat hij of zij kan doen met de ruimte. Het blijkt dat het lastig is voor de kijker om in te beelden wat hij of zij kan met de ruimte. Door gebruik te maken van meubelverhuur wordt uw gehele woning gestyled en dat zorgt voor meer kijkers. 


De puntjes op de i

Heeft u een bezichtiging of een open huizen dag en wilt u dat uw woning er perfect uit ziet? Ik kom graag bij u langs om ervoor te zorgen dat uw woning er weer verkoopklaar uitziet en dit in slechts 1 uur!

 

*Dit is enkel mogelijk als er al een styling is geweest door Yahya Design