" 70% van de leegstaande gedateerde woningen die 1,5 jaar te koop staan, worden na verkoopstyling binnen drie maanden alsnog verkocht* " 

*Bron House of KiKi onderzoek


Meubelverhuur 

 

Staat u woning in de verkoop, maar staan er geen meubels in de woning? Ook daar heeft Yahya Design een oplossing voor. Uit onderzoek is gebleken dat een lege woning minder snel verkocht wordt dan een woning waar de meubels nog aanwezig zijn.  Yahya design zorgt ervoor dat uw leegstaande woning als een thuis voelt voor de potentiële koper. Uw woning word gestyled door middel van meubels en accessoires. 

 


Interieuradvies

 

Denkt u erover om uw interieur te veranderen? Of heeft u verhuisplannen? Dan kan een interieuradvies goed van pas komen. Thuis komen is natuurlijk het lekkerste wat er is en daarom is het ook super belangrijk, dat uw huis als een thuis voelt.

Door het grote aanbod van woonproducten, kunt u vaak door de bomen het bos niet ziet.  In plaats van uren te steken in een zoektocht naar de juiste spullen, help ik u daarbij verder!

Interieur is een reflectie van uw persoonlijkheid en ik ga er samen met u voor zorgen dat uw woning dit uitstraalt. Door middel van een moodboard zal ik onze ideeën visualiseren. Daarnaast zal ik een shopping list opstellen, zodat u niet heel het internet hoeft af te struinen. En voordat u het weet heeft u niet alleen een huis, maar ook een thuis!